fbpx

Wimperextensions

WIMPEREXTENSIONS

ONE BY ONE

Het is de droom van iedere vrouw; lange volumineuze wimpers zonder de poespas van mascara en wimper krultang. Het scheelt hierdoor ontzettend veel tijd in de ochtend en daarnaast geniet je wekenlang van de mooie lange wimpers en het verfrist je blik. Welke wimpers wil jij liever? 3D, Russian Volume of One-By-One

3D WIMPEREXTENSIONS

Waar er bij de one-by-one wimpers maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, worden er bij de 3D-techniek maarliefst 3 extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne wimpers gebruikt. Je krijgt een 3D effect door het extra volume dat wordt gecreëerd. Het resultaat is heel natuurlijk, juist omdat de gebruikte wimpers zo dun zijn. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de one-by-one techniek en is perfect voor als je van jezelf niet zoveel wimperhaartjes hebt.

RUSSIAN VOLUME

Russian Volume Wimperextensions zijn sinds kort overgewaaid naar Nederland. Internationaal zijn Russian Volume Extensions al jarenlang hot, omdat bij deze techniek nog dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op de eigen wimper. Hetgeen dat Russian Voldume extensions nog meer onderscheidt van de andere soorten lashes, is dat deze extensions goed bestand zijn tegen water. Hierdoor is het geen probleem om ermee te zwemmen of douchen!

VERZORGING

Verzorging van de wimperextensions is een zeer belangrijk deel. De duurzaamheid van jouw extensions heb je zelf in de hand. Zorg dat je de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling droog houdt en vermijd productien die oliën bevatten rondom de ogen, zo kun je zolang mogelijk van je volle wimpers genieten!

HOOIKOORTS

De symptomen van hooikoorts verschillen per persoon. Als je veel last hebt van jeukende, prikkende, droge of gezwollen ogen. Of een andere allergie hebt waardoor je in je ogen wrijft, zullen de extensions minder lang blijven zitten. Als je klachten hebt in de vorm van tranende ogen, kan de wimperlijm door het vocht van de trainen net volledig aanhechten en heb je kans op snellere uitval van de extensions.

Vallen jouw wimpers uit, maar heb je geen last van hooikoorts of andere allergieën die effect hebben op het gebied rondom de ogen? Dan heb je mogelijk last van het uitvallen van je natuurlijke wimpers, tijdens de normale wimpergroeicyclus. Twijfel je hier aan? Neem dan contact op met onze salon, dan kan onze wimperstyliste hier samen met je naar kijken.

Voordelen van wimperextensions

√ Geven een mooie volle en natuurlijke uitstraling
√ Voelen licht en natuurlijk aan
√ Geen mascara of wimperkruller meer nodig
√ Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen (Russian Volume)
√ Zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers