fbpx

SUPERBOOST

WERKING VAN DE SUPERBOOST;

Stap 1
Hier wordt een cocktail op maat in de huid gebracht d.m.v. een ‘No Needle Infusion ‘. Dit is een superdun straaltje dat de actieve ingrediënten via de haarzakjes naar het diepste van onze huidlagen brengt. Hier gaan we de problemen aanpakken in het diepste van onze huidlagen. Zo worden de rimpeltjes, roodheden, pigment en acné minder of verdwijnen ze.

Stap 2
Door elektrostimulatie gaan je spieren samentrekken en vervolgens weer ontspannen. Eigenlijk een work out voor je gelaat dus. Zo neemt niet enkel de volume en spiermassa toe, maar worden de expressie lijntjes gladgestreken. Maar wat gebeurt er nog naast deze ‘work out ‘?
Door veroudering wordt de communicatie tussen ons zenuwstelsel en de huid minder en minder. Door de elektrostimulatie wordt deze terug gestimuleerd. Precies door die verbeterde communicatie krijgt de huid weer een boost.
Het resultaat:

– rimpels worden minder en/of verdwijnen
– je ogen en wenkbrauwen krijgen een lift
– je huid wordt egaler
– minder acne
– meer stevigheid

 

Een volledige behandeling van de Superboost bestaat zowel uit stap 1 en stap 2, dit duurt bij elkaar ongeveer 60 minuten. De kosten van 1 behandeling zijn €159

Op het moment dat we op acné, roodheden of pigment werken kunnen we ook alleen stap 1 toepassen, dit duurt ongeveer 30 minuten. De Kosten van deze behandeling zijn €99

Voor goede resultaten adviseren wij om te beginnen met een kuur van 4 behandelingen om de 2 weken. Uiteraard wordt geadviseerd om deze behandeling wel te blijven ondergaan, maar dan om de 6-8 weken.  

Voor de eerste behandeling beginnen wij met een huidscan, hier kunnen we samen kijken naar de huid en een behandelplan opstellen. Dit zullen wij na een aantal weken weer doen.