fbpx

Body Contouring
Body Contouring is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is.

Cavitatie tegen hardnekkige cellulitis

Bij cavitatie wordt door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling een golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit proces worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.


Endermologie

Endermologie zorgt ervoor dat de vrije vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. De vrije vetzuren worden vervolgens afgevoerd naar de spieren, wat zorgt voor vermindering van het vetvolume. Omdat tevens de bloed- en lymfecirculatie worden bevorderd, kunnen de vrije vetzuren sneller worden afgevoerd. Het natuurlijke proces van vetafbraak wordt gestimuleerd, maar er worden geen cellen kapot gemaakt.

Bij een huid met cellulite zijn de bindweefselschotten in de huid verstrakt, wat de bekende sinaasappelhuid geeft. Endermologie versoepelt deze bindweefselschotten tussen de vetcellen, waardoor de huid er gladder zal gaan uitzien.

Body Contouring nabehandeling


Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat na de body contouring.

voor en na

WEB De eerste successen body contouring (1)