fbpx

KAPSALON

Boek hier Uw afspraak

 

Voor een verzorgd en trendy kapsel ga je naar Mariska.O.
“Als je haar maar goed zit” is een veelgebruikt gezegde maar ook nog steeds absoluut waar. Met een goede coupe kan je de hele wereld aan. Onze werkwijze is er op gericht om klanten met opgeheven hoofd de kapsalon te zien verlaten. Oprechte aandacht en inleving zijn hierbij de uitgangspunten. We kijken verder dan het haar alleen.
Maak een afspraak met een van onze gediplomeerde medewerksters. Zij volgen regelmatig allerlei cursussen om “up to date” te zijn en te blijven. Dames, heren en kinderen kunnen volgens afspraak terecht.

NIEUW! Haarextensions

Altijd al gedroomd van voller, langer en dikker haar? Kom dan vrijblijvend langs in onze salon voor je lengte en prijs te bepalen en stap 24 uur later met het haar van je dromen met een nieuwe look de wereld in.

Haarverlenging

Een haarverlenging kan de ideale oplossing zijn wanneer je graag langer haar wilt. Je haren groeien gemiddeld maar 1 à 1,5 centimeter per maand. Hierdoor duurt het vaak erg lang om je haar langer te laten groeien. Een haarverlenging is dus de ideale manier om je haar snel te verlengen. Deze vorm van verlengen van het eigen haar is absoluut niet schadelijk voor je eigen haar. Mariska.O maakt gebruik van 100% human hair. Dit haar kan je dus gewoon wassen, verven, krullen en stylen zoals je normaal gesproken met je eigen haar doet.

Volumebehandeling

Een volumebehandeling is de ideale oplossing wanneer je weinig en/of dun haar hebt. Bij een volumebehandeling zijn minder hairextensions nodig dan bij een haarverlenging. Wil je weten of een volumebehandeling of een haarverlenging het beste bij jou past? Je mag altijd langskomen voor gratis en vrijblijvend advies!

Microring extensions

Onze Microring extensions zijn van 100% mensenhaar gemaakt. Je kunt er alles mee doen, krullen, wassen, fohnen, stylen zoals je gewend bent. Microring extensions  matten die met losse plukjes haar worden gevestigd aan het haar dmv een micro ring. Met microring extensions komt er géén warmte aan te pas. Deze manier is geheel onschadelijk voor je eigen haar. De gemiddelde draagduur van microring extensions is persoonsgebonden. Afhankelijk van je haargroei en de sterkte van je eigen haar. Wij raden u altijd aan om binnen 6 weken terug te komen en de micro ring extensions te laten herplaatsen.

*prijs op aanvraag, neem contact op met ons via 010 450 39 71

Vakmanschap

Bij ons gaan alleen bedreven professionals met u aan de slag. Alle medewerkers beheersen de kneepjes van het vak in alle facetten. We houden onze kennis en kunde op peil via workshops, demonstraties en vakbeurzen. Wij gebruiken exclusieve, goed geteste producten, die niet te koop zijn in winkels of bij groothandels.
Leveranciers van deze stylings- en verzorgingsproducten verzorgen workshops en demonstraties in onze zaak, zodat we de werking goed leren kennen.

Thuisgevoel

Voor u als klant creëren we een sfeer, waarin u zich op uw gemak kunt voelen. De inrichting is gezellig en open. U raakt snel vertrouwd met de medewerkers.