fbpx

Waxen – Brazillian waxing

WAXEN BRAZILIAN WAXING

Voor het waxen van uw lichaam en uw gezicht bent u bij Mariska.O aan het juiste adres! Bij het harsen worden de overtollige lichaams en gezichtsharen helemaal verwijderd. Na het harsen duurt het gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Wij werken met Lycon Wax.

waxen

TIPS VOOR HET WAXEN

  • Laten groeien
    Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.
  • Voorbereiding
    Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling
  • First time
    Tijdens intieme behandelingen zoals de Brazilian Wax zal je je onderkleding volledig uit moeten doen. Je kunt je bovenkleding gewoon aanhouden. Onze Wax Techncians zijn niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam en hier hoef je dan ook niet ongerust over te zijn. Wij streven er naar om het jou zo comfortabel mogelijk te maken en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan wij zorgvuldig mee om.

Belangrijk

Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. De Wax Technician zal je hier voldoende over informeren tijdens je consult of aanwezigheid bij Mariska.O. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.