fbpx

Nagelstyling

Nagelstyling

Uw nagels zijn uw visitekaartje

Bij Mariska.O zit u goed als het om nagelstyling gaat. Onze specialistes zijn bekend met de nieuwste technieken op het gebied van nagelstyling. Het is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels en een lakje. Zo zijn wij gespecialiseerd in het zetten van glas nagels, baby boom, kunnen we de nagels versieren met stempels, stickers, glitters en steentjes. Met nail art is werkelijk van alles mogelijk! Met de nagelstyling van Mariska.O krijgt u weer mooie nagels om representatief voor de dag te komen!

Een veel gebruikte vorm om nagels te verlengen of te verstevigen is de acrylnagel. Een voordeel van kunstnagels in de vorm van acryl is dat het snel resultaat geeft en ze lang meegaan. Acrylnagels worden gemaakt met een mengsel van poeder en vloeistof, waardoor er een kneedbaar bolletje ontstaat dat met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Onder een speciale lamp wordt het in enkele minuten uitgehard waarna de styliste de nagels verder decoreert in de kleur of design van uw keuze.

Liever voor iets natuurlijkers? Gellak, ook wel Gel Polish genoemd, is een nagellak op Gelbasis die minimaal 2 tot wel 3 weken lang mooi blijft zitten! De lak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel welke vervolgens binnen 30 seconden tot een minuut wordt uitgehard onder een UV/LED lamp. Het voordeel is dat u dus niet lang hoeft te wachten op mooie nagels en dat u daarna geen last meer heeft van het chippen van de nagellak. Bij Mariska.O brengen we altijd eerst een base coat aan op de nagels, waarna er minimaal 2 lagen gellak worden aangebracht, om vervolgens te finishen met een top coat. Kom zelf het resultaat ervaren!

Prijzen Nagelstyling: Acryl, Gellak en BIAB

Acryl nagels – nieuwe set 60 min v.a. €55,00
Acryl nagels – opvullen 45 min v.a. €42,50
Gellak nieuwe set 60 min v.a. €29,50
Gellak afhalen 20 min v.a. €15,00

BIAB  60 min €37,50
BIAB- incl. gellak 60 min €42,50