fbpx

BRAZILIAN BUTT LIFTNieuw bij Mariska.O, De Brazilian Butt Lift (BBL)!

De Brazilian Buttlift, afgekort BBL, is een non-invasieve behandeling om de billen te liften en cellulite (op billen en bovenbenen) aan te akken. Het gaat hier om een natuurlijke aanpak, zonder implantaten.

Dé manier, om zonder operatie, de billen te liften tot wel 70%. Doormiddel van een bindweefselmassage icm vacuüm therapie, is er geen operatie nodig om een prachtig resultaat te behalen.


Losse huid, vetplooien en cellulitis zijn meestal te vinden op de dijen en billen, waardoor we ons onzeker kunnen voelen. Met deze behandelingen geven wij u dé oplossing. Vacuüm therapie is ook wel bekend als cupping. De methode zorgt ervoor dat de billen niet alleen gelift worden, maar de huid ook zacht, glad en flexibel aanvoelt. De bindweefselmassage pakt cellulite aan en zorgt voor een optimale doorbloeding. Veel vrouwen die hun billen trainen, hebben namelijk het probleem dat ze niet mooi rond worden, maar weten zich ook geen raad met de ongewenste putjes. De vacuüm therapie helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plekken. Met deze niet invasieve manier kunt u dus de billen vergroten door middel van zuigkracht. Je kunt zo dus op een natuurlijke manier je rondingen prachtig accentueren.Na de 1e behandeling ziet u meteen resultaat. Wij adviseren voor het beste resultaat minimaal 4 a 5 behandelingen. Daarnaast is het advies om om de 2 maanden een herhaalbehandeling te doen voor een blijvend resultaat.

Er zijn ook beautysalons die BBL aanbieden i.c.m. liposuctie, Mariska-O doet dat niet. Liposuctie is een invasieve methode om vet af te zuigen en/of elders in te brengen (voor het geven van meer contouren), hier kleven echter wel medische risico's aan. Op een natuurlijke wijze kunnen namelijk ook mooie resultaten bereikt worden.

Waarom heet het een Brazilian Butt Lift?

Voor sommige mensen zijn welgevormde billen een boegbeeld voor vrouwen uit Brazilië, hier is de behandeling dan ook naar vernoemd: de ideale vorm zoals die bij veel vrouwen van Braziliaanse of Zuid-Amerikaanse afkomst wordt gezien.

RESULTAAT

buttt4