fbpx

HIFU 9D

Na Amerika & Engeland nu ook in Nederland ``De HIFU 9D``

De 9D HIFU-behandeling is een facelift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de 9D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De 9D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Het bereikt precies de resultaten van een facelift zonder enige invasieve chirurgie of injecties bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten.

 

 

blank

De behandeling bestaat uit:
-Intakegesprek
-Reiniging van de huid
-Aftekenen van de zones
-HIFU behandeling
-Dagverzorging
-Huidadvies

Hoe werkt het?
Door middel van ultrasound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. De behandeling heeft geen downtime doordat de buitenste laag van de huid niet wordt beschadigd.

De behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat, maar ook de hals en het decolleté. De huid zal verstrakken en plooien en rimpeltjes zullen verminderen. De huidstructuur zal tevens verbeteren.

 

HIFU BUIK

HIFU BUIK VERSTRAKKING

Deze behandeling is nu te boeken vanaf €199,- per behandeling.

HIFU BILLEN

HIFU BILLEN VERSTRAKKING

Deze behandeling is nu te boeken vanaf €299,- per behandeling.

HIFU BENEN

HIFU BENEN VERSTRAKKING

Deze behandeling is nu te boeken vanaf €250,- per behandeling.

HIFU FACELIFT

HIFU FULL-FACELIFT

Deze behandeling is nu te boeken vanaf €195,- per behandeling.