fbpx

Pressotherapie

Alles wat u moet weten over pressotherapie

Pressotherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophoping, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelf verdwijnen. Pressotherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C . Tijdens de behandeling verbrandt u 500 / 600 kcal.

Behandeling & resultaat

Pressotherapie is geen één-op-één behandeling. Een zeer ontspannen verwenmoment voor je innerlijk & uiterlijk. De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van de bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in,

✓ Verminderde cellulite

Minder vermoeide benen

Minder pijn klachten

Meer weerstand & energie

In onze behandelkamers wordt u eerst gewogen en gemeten, daarna kleed u zich uit en krijgt u van ons een legging & t-shirt en kleed u zich hiermee aan. Vervolgens worden uw voeten, benen, armen en buik in het luchtdrukpak gestoken en de behandeling kan beginnen. De apparatuur wordt aangesloten en naar u gewicht en omvang ingesteld tussen de 25 tot 40 minuten. Deze behandeling mag maximaal 2x per weer worden ingezet.

Het lymfesysteem

Net als de bloedbaan waar bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren, maar zijn ook weerstandssensoren. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand.


Prijzen per behandeling

Behandeling Prijs
1 behandeling €39,-
5 behandelingen €189,- (€37,50 / beh.)
10 behandelingen €350,- (€35,- / beh.)
Proefbehandeling €32,50 (éénmalig)

Voordelen van pressotherapie


✓ Vermindering vermoeidheid.
✓ Vermindering van totale vetophopingen.
✓ Vermindering lusteloosheid.
✓ Vermindering van stress.
✓ Vermindering rusteloze of pijnlijke benen.
✓ Activeert vetstof wisseling.
✓ Versteviging van de huid.
✓ Verlichting zwaardere benen.
✓ Een zeer ontspannen verwenmoment voor je innerlijk en uiterlijk.
✓ Afslanken zonder sporten.
✓ Reductie van omvang.
✓ Reductie van gewicht.
✓ Tijdens een behandeling van 40 min verbrand je ongeveer 500 á 600 kcal.
✓ Verhoging vet verbranding.
✓ Verbetering bloedcirculatie.
✓ Verbetering lymfe drainage.
✓ Verbetering afvoer van afvalstoffen.
✓ Vermindering cellulite.
✓ Vermindering van oedeem.