fbpx

Definitief ontharen

DEFINITIEF ONTHAREN

Heeft u genoeg van ingegroeide haartjes en snel terugkerende haren? Definitief ontharen is dan de oplossing! Doeltreffend, langdurig effectief en de behandeling neemt relatief weinig tijd in beslag. Het verwijderen van ongewenste haargroei is vaak pijnlijk en tijdrovend! Na het scheren en harsen is uw huid vaak gevoelig en beschadigd. Heeft u slechte ervaringen met scheren en/of waxen? Dan raden wij u definitief ontharen aan.

Zie hieronder de voordelen van definitief ontharen:

  • Nooit meer scheren, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Haarreductie van 80% tot 90% bij gemiddeld 10 behandelingen
  • Geen herstelperiode

Definitief ontharen, hoe werkt het?

Definitief ontharen is een methode dat werkt door middel van lichtflitsen. De apparaten produceren licht energie, wat het donkere pigment in de haarwortel absorbeert. Dit warmt het haartje op en veroorzaakt schade aan het haarzakje. Het haar wordt als het ware uitgeschakeld. Op langere termijn en na meerdere behandelingen zie je de groei vertragen en de haren verminderen. Definitief ontharen is op alle lichaamsdelen mogelijk. Het is eenvoudig en tegelijkertijd snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn 10 minuten.

Meerdere behandelingen

Elk haar kent een rustfase (telogene fase), een groeifase (anogene fase) en een slaapfase (katagene fase). Alleen haren in de groeifase kunnen worden vernietigd. Soms zijn de haren echter in de rust of slaapfase. Dit is ook de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Een deel van de haren zal mogelijk tijdens een volgende behandeling in de groeifase zijn en dus vernietigd kunnen worden. Het haar is definitief weg wanneer na een reeks behandelingen alle haartjes zijn aangepakt in de groeifase.

Intake gesprek.

Voorafgaand aan de behandelingen doen wij altijd eerst een intake gesprek met de klanten. Hierin bespreken we alle belangrijke informatie over de behandelingen.