fbpx

ONDERKIN BEVRIEZEN


VET BIJ ONDERKIN VERWIJDEREN ZONDER OPERATIE!

De behandelmethode is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid met vacuum gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is de oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen, billen, nek/hals en heupen (love handles). De behandeling duurt 50 minuten en u heeft na 3 tot 6 weken al zichtbaar resultaat.

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan an­de­re lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse is de oplossing wanneer u lokaal wilt afvallen. Zones die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Onderkin bevriezen (cryolipolyse) met onze apparatuur

Onze nieuwste apparatuur heeft maar liefst 4 behandelkoppen die tegelijk zijn te gebruiken. Door de 2 krachtige motoren kunnen wij eventueel zelfs meerdere zones tegelijk behandelen en daardoor effectief goed en scherp geprijsd deze unieke behandeling bij u toepassen.

Behandeling en resultaat

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling van uw onderkin ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal 3 maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na 3 maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. De behandeling mag pas na 8 tot 10 weken op dezelfde plaats worden herhaald, omdat het lichaam deze periode nodig heeft om de afval stoffen op een natuurlijke manier af te voeren.