fbpx

Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Voordelen van een bindweefselmassage

Met deze bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 Verbetering van de huidconditie
 Stimulering van de huid en doorbloeding
✓ Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 Opnameverbetering van werkstoffen
 Bevordering van de celdeling
 Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 Verbetering van de huidstructuur en huidteint
✓ Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Als aanvulling op deze bindweefselmassage adviseren wij ook om de behandeling te combineren met een Presso Therapie Behandeling (lymfedrainage) voor het lichaam.

Prijzen Massage

Bindweefsel massage Gezicht (incl. hals en decolleté) €25,00
Bindweefsel massage Benen €35,00
Bindweefsel massage Rug €35,00