fbpx

Afslanken

Afslanken

Ik Slank Af Met – ISM, de gezonde en verantwoorde methode voor gewichtsbeheersing. Speciaal voor u ontwikkeld op basis van jarenlange expertise op de afslankmarkt en in samenwerking met artsen en diëtisten.

Mariska.O ISM Point combineert het gebruik van voedingssupplementen om af te slanken met één op één coaching.

HET ISM POINT CONCEPT BESTAAT UIT 3 BELANGRIJKE ONDERDELEN:

 • één op één coaching
 • voedingssupplementen
 • gezond en lekker voedingsplan

AFSLANKEN MET EIWITSUPPLEMENTEN

Eiwitten of proteïnen zijn noodzakelijk om het menselijk lichaam goed te kunnen laten functioneren. Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren en zijn belangrijke bouwstoffen voor je spieren, organen en onderhoud van je lichaam. Je vindt eiwitten in vleeswaren, peulvruchten, eieren, vis, gevogelte, zuivelproducten en noten. (dierlijke en plantaardige eiwitten) Ze leveren dan ook de benodigde calorieën.

Eiwitten hebben een grote diversiteit aan functies, zoals bouwstof voor het lichaam, alle cellen bevatten eiwit. Ook voor weefselherstel en allerlei regelprocessen in het lichaam. Daarbij zijn eiwitten ook een transportmiddel en een voorloper van neurotransmitters. Spelen een belangrijke rol bij de overdracht van prikkels. En eiwit levert energie, 4 Kcal per gram.

Een aangepast eetpatroon aangevuld met eiwitten kan dan ook goed werken om een afslankresultaat te behalen. Omdat de eiwitten het verlies van spierweefsel beperken. En omdat spierweefsel meer energie verbruikt dan vetweefsel is dit gunstig voor het resultaat.

ISM EIWITSUPPLEMENTEN

Wij hebben een afslankprogramma wat specifieke aminozuren gebruikt als ondersteuning bij het aangepaste voedingspatroon. De supplementen en de voeding samen vormen dan ook het programma. Kan niet los van elkaar gezien worden.

Aminozuren zorgen voor behoud van de spieren tijdens de afslankperiode. De door ons gebruikte aminozuren (bouwstenen van eiwitten) zijn onder andere:

 • L-Arginine: Heeft een krachtig effect op de werking van het immuunsysteem. Speelt een belangrijke rol bij het functioneren van de spieren, bij de gezondheid van onze lever en bij de afbraak van ammoniak.
 • L-Ornithine: Stimuleert de aanmaak en afscheiding van het groeihormoon en verbetert de leverfunctie. Groeihormonen verbeteren de vetverbranding en verminderen de vetabsorptie. Kan tevens de afvoer va ammoniak in het lichaam ondersteunen en kan voor een goede nachtrust zorgen.
 • L-Lysine: Is nodig voor groei, herstel van weefsel en de productie van antilichamen, hormonen en enzymen. Helpt tegen infecties, goed voor botaanmaak, bevordert het natuurlijk afweersysteem, stimuleert het concentratievermogen en zuivert de huid.
 • L-Phenylalanine: Onder andere nodig voor het aanmaken van neurotransmitters in de hersenen. Het maakt tevens hormonen vrij om de eetlust te reguleren.
 • Glycine: Maakt energie vrij in het lichaam voor de opbouw van lichaamscellen en helpt bij de opbouw van een sterk immuunsysteem.

Daarbij gebruiken we ook vitamine B3, B6 en chroom.

 • Vitamine B3: Nicotinamide speelt een belangrijke rol in de energievoorziening van de cellen en bij de werking van het zenuwstelsel. Ook van belang voor een gezonde huid.
 • Vitamine B6: Pyridoxine is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Zorgt tevens voor een goede werking van het zenuwstelsel.
 • Chroom: Zorgt voor een goede werking van insuline bij het onder controle houden van de bloedsuikerspiegel. Speelt een belangrijke rol bij de vetstofwisseling.

INTAKE

Bij de intake word je gewogen en gemeten. Wat wordt er allemaal gemeten? Je BMI, bloeddruk en vocht- en vetpercentage. Hierna wordt je programma op maat gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke week langskomt bij je coach om te wegen en de resultaten te bespreken. Je doet dit tot je je streefgewicht heb bereikt. De supplementen bouw je af zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

VOOR MEER INFORMATIE OVER AFSLANKEN KUNT U VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OPNEMEN.