fbpx

HÉT TOONAANGEVENDE SCHOONHEIDSINSTITUUT VAN ZUID-HOLLAND

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


after 1before 1
BRAZILIAN BUTT LIFT
De Brazilian Buttlift is een natuurlijke manier om de billen tot wel 70% te liften dmv vacuüm therapie. De behandeling is pijnloos en zeer effectief. Gemiddeld zijn 4 a 5 behandelingen nodig voor het beste resultaat, maar u merkt al zichtbaar verschil na de eerste behandeling! Om het resultaat te behouden, adviseren wij (eens in de 2 maanden) een onderhoudsbehandeling.

B R A Z I L L I A N B U T T L I F T


"Ik was zo verbaasd dat ik meteen resultaat zag na één behandeling!"
Ben jij ook bezig met je summerbody, maar kunnen je billen nog wel wat stevigheid gebruiken? Ben je bijna tevreden, maar nog net niet helemaal?
Mariska.O Beauty World biedt dé oplossing!


AL 300+ KLANTEN DEDEN DE BUTTLIFT 2022

EMSculpt
EMSculpting combineert het opbouwen van spieren met het verliezen van vet en dit gebeurt allemaal terwijl jij een half uurtje kan liggen. Op deze manier kan je op een natuurlijke manier werken aan de plekken waar jij niet tevreden over bent, dit is zonder Chirurgische ingrepen of verdovingen. Na de behandeling kan je meteen weer verder met de rest van je dag.
blankblank

E M S C U L P T


"Alsof ik een hele middag in de sportschool had gestaan!"
Net dat laatste beetje vet verliezen en daadwerkelijk je spieren trainen? Weinig tijd of motivatie voor de sportschool, maar wel je spieren voelen groeien?
Mariska.O Beauty World biedt dé oplossing!


DE EMSCULPT KRIJG JE NU GRATIS BIJ EEN BUTTLIFT!

Mariska.O Beauty World is al jaren hét toonaangevende schoonheidsinstituut van Zuid-Holland. Met een team van meer dan 15 ervaren (schoonheids)specialistes bieden wij naast tal van gezichtsbehandelingen, een color- /hairsalon mét barbier, een nagel salon & een laserstudio, ook verschillende BodyShaping behandelingen aan. En boek je nu een Brazilian Buttlift? Dan krijg je er GRATIS een EMSculpt behandeling bij! Met deze combinatie past het werken aan jouw summerbody prima in jouw drukke schema, zonder dat je dief bent van je eigen portemonnee!
KLAAR OM BUIK, BILLEN ÉN BENEN AAN TE PAKKEN?
  • Direct vollere billen na één behandeling
  • Voelbaar getrainde spieren
  • Non Invasief
  • Uniek & Voordelig
  • 20K Contracties in 30min
  • Billen liften tot 70%