PMU - Mariska.O - Beauty World Capelle aan den IJssel

PMU

Permanente Make-Up

 

Permanente Make-Up, oftewel PMU, is het aanbrengen van een pigment vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultradunne naald die snel op en neer gaat wordt er een huidvriendelijke vloeistof (pigment) in de huid gebracht. Onze PMU artiesten dragen met hun kunstvorm bij aan het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen en het zorgen voor een meer actieve levensstijl. Ook het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging worden bereikt met het plaatsen van permanente make-up. Wij maken enkel gebruik van goedgekeurde pigmenten.

 

Cosmetische pigmentatie met PMU

 

Cosmetische Pigmentatie kan worden toegepast om bijvoorbeeld wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. De aangebrachte pigmentatie blijft gemiddeld 8 maanden tot drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl! Het mooiste is wel als je afhankelijk van jouw huidtype ieder jaar een Touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt. Onze specialisatie biedt jou de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Zie onze prijslijst in onderstaande tabel!

Verwijderen Permanente Make-Up

 

Niet meer tevreden met jouw permanente eye-liner? Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van Permanente Make-Up. Met regelmaat ontvangen wij klanten, waarbij wij Permanente Make-Up verwijderen die verkeerd is aangebracht. Bel ons voor een gratis intakegesprek, dan helpen wij u graag verder.

PRIJSLIJST PMU by Samaneh

PMU Wenkbrauwen    
Ombre / Hairstrokes/ microblading 120 min €340
Combination technique (combinatie van Ombre en hairstrokes) 150 min €400
PMU Eyeliner 120 min €200
Eyeliner boven of onder 120 min €200
Eyeliner boven en onder 120min €300
PMU Lippen    
Full Lips 150 min €500
Lip Liner 90 min €300
Touch Up    
Touch Up binnen 2 mnd 60 min gratis
Touch Up binnen 6 mnd 60 min 25% van
behandeling
Touch Up binnen 1,5 jaar 90 min 50% van
behandeling
PMU Intake 30 min gratis

PMU (wenkbrauwen/lipliner) verwijderen

PMU (eyeliner) verwijderen

1 sessie

1 sessie

€75

€130