Body Contouring - Mariska.O - Beauty World Beauty World

Body Sculpt


Celebrities als Kim Kardashian en Drew Barrymore lopen weg met EMSculpting Body Contouring omdat zij vet verloren én spieren opbouwde.

Maar wat is het precies voor een behandeling en wat kan je verwachten?
EMSculpting Body Contouring combineert het opbouwen van spieren met het verliezen van vet en dit gebeurt allemaal terwijl jij een half uurtje kan liggen. Op deze manier kan je op een natuurlijke manier werken aan de plekken waar jij niet tevreden over bent, dit is zonder Chirurgische ingrepen of verdovingen. En na de behandeling kan je meteen weer verder met de rest van je dag.

Hoe werkt het?
Na een intake-gesprek met een specialist op het gebied van EMScultping Body Contouring worden er 4 behandelingen in 2 tot 4 weken ingepland.
De behandeling zelf voelt als een stevige work-out in de sportschool en duurt 30 minuten per behandeling. Zodra je klaar ben kan je meteen verder met je leven want op lichte spierpijn na zijn er namelijk geen bijwerkingen. Na 4 behandelingen in 2 tot 4 weken tijd verdwijnt er 19% van het vet en neemt de spiermassa met 16% toe. Tijdens de behandeling lig je op je rug of buik, afhankelijk van waar je behandeld wilt worden en met een elastische band worden de armen vastgemaakt op de te behandelen gebieden. De elektromagnetische energie tijdens de sessie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken waardoor je tegelijk vet verliest én spieren opbouwt. Deze spieren groeien in het aantal spiervezels en elke spiervezel groeit afzonderlijk ook in dikte. Dit komt omdat 30 minuten behandelen gelijk staat aan 20.000 sit-ups of squats.
Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel.

Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EMsculpt!